Thursday, 16 August 2018

Jonna Music


Jonna Music är Jonnas egna projekt för att släppa eget matrial. Självklart gör inte Jonna allt arbete utan vi är ett antal personer som hjälper Jonna med allt som det innebär att driva ett projekt och givetvis är det inte Jonna som står ansvarig för det ekonomiska. Däremot är Jonna involverade i alla delar och det är hon som har sista ordet. Det är ju ändå hon som ska stå för musiken och allt som det för med sig.

Nu står vi inför Releasefesten för debuten ”First Time”. Den 6 november träffas vi på KÖKET Uddevalla för att fira!! VÄLKOMNA!

Har ni företag? Boka en skiva till alla era anställda! Eller kanske vill ni vara sponsor till Jonna och synas bl.a. på hemsidan. Kanske t.o.m. på hennes kommande produkter. Hör av er till oss!

Utan samarbeten funkar ingenting. Jonna Music samarbetar stolt med:

Fuelhead_facesmall

Palle Hammarlund

Palle (han till vänster på bilden)är en fantastisk låtskrivare och skriver många av Jonnas låtar. Han har också ett eget band som heter FUELHEAD som ni kan se på bilden. Andreas som är sångare i Fuelhead har bl.a. spelat in duetten, One way out” med Jonna som kommer finnas på hennes debutskiva.

www.fuelhead.com

stina_svanberg

Stina Svanberg

Stina har fotograferat Jonna inför lanseringen av hennes debutskiva. Hon är en riktigt trevligt bekanskap och vi kan rekommendera henne skarpt.

www.stinasvanberg.se

johanjamtberg

Johan Jämtberg

Johan är en underbar man som arbetar på Helges i Gävle. Johan hjälper Jonna med att arrangera och spela in hennes egna låtar (bl.a. ”Never be like you” & ”Kommer jag våga”) och vara hennes sångcoach. Johan är helt fantastisk och väldigt många talanger runt om i Sverige får hjälp av Johan. Läs mer om han på http://www.myspace.com/johanhelgemusic

Jonna Music
Tobias Johansson
Sågverksvägen 7
458 31 Färgelanda
mobil: 076-145 02 89
info@jonnatorstensson.se

Jonna Music är en del i ProVolo